Voorpagina

Nieuw: nagellak speciaal voor moslima’s

Goed nieuws voor moslima’s? Dankzij de nieuwe nagellak O2M kunnen zij nu ook hun nagels lakken zonder dat dit ten koste gaat van hun religieuze verplichtingen. Terwijl gewone nagellak het water naar de nagels tegenhoudt bij de reiniging die voorafgaat aan het gebed, is de O2M immers in staat om lucht en vocht door te laten, zodat ook de nagels gereinigd worden.

photo credit: dhinivh via photopin cc

O2M is een product van de Poolse firma Inglot. Om zeker te zijn dat de nagellak werkelijk voldeed aan de religieuze verwachtingen van de islam, liet het bedrijf het eerst in de Verenigde Staten testen op vochtdoorlaatbaarheid en dit door een geleerde moslim. Deze publiceerde achteraf een artikel waarin hij stelde dat de nagellak geen schending betekende voor de wetten van de islam. Lees verder

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!