Voorpagina

Rutte moet stelling nemen tegen aanvallen op NLse moslims

Kamerlid Tofik Dibi roept premier Mark Rutte op stelling te nemen over de aanvallen van zijn coalitie- en gedoogpartners op Nederlandse moslims en de multiculturele samenleving. In een ingezonden brief in De Volkskrant van 26 februari daagt hij Rutte voor 2 maart eindelijk eens te tonen dat hij premier is van alle Nederlanders.

Tofik Dibi: “Elke keer schittert er één door afwezigheid om deze heren van nuchtere repliek te voorzien: Mark Rutte. De premier van alle Nederlanders en de leraar van een groep kinderen die staat voor de multiculturele samenleving.” Lees Verder

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!