Voorpagina

Schoen-op-Bush-gooier gearresteerd in Baghdad

De wereldbroemde schoengooier, die de reflexen van Bush op de proef stelde, is een tweede maal achter de tralies terecht gekomen. Meneer vertoonde wederom heldhaftige trekjes en organiseerde een persconferentie/demonstratie om mensen bewust te maken en aan te sturen de overheid te bewegen tot verbeteren van de omstandigheden.

BAGHDAD (Reuters) -An Iraqi journalist who threw his shoes at former U.S. President George W. Bush was arrested by security forces in Baghdad Thursday for encouraging people to rally for better services.

A relative of Muntazer al-Zaidi said the reporter was detained in the northern Adhamiya district whilst voicing his support for a mass demonstration expected to be held Friday. Lees Verder

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!