WBH Fabriek: Boek een WBHer

WBH fabriek is een platform dat als vertegenwoordiger en bemiddelaar instellingen en organisaties rechtstreeks in contact brengt met prominente sprekers en talenten. Wij beheren de agenda, verzorgen de boekingen en de financiële afhandeling.

WBH fabriek kent, als onderdeel van stichting Wij Blijven hier! een netwerk van getalenteerde moslims van diverse generaties met kennis van verschillende disciplines. Zij verzorgen o.a. debatten, lezingen, presentaties en verdiepingscolleges op het terrein van allerlei aspecten van de Nederlandse samenleving, maar ook op het gebied van godsdienst, wetenschap, filosofie, politiek, media, motivatie, economie et cetera. Veel van deze sprekers zijn ook inzetbaar om uw bijeenkomst te leiden als dagvoorzitter of discussieleider.

Werkwijze

De WBH Fabriek heeft talenten verzameld waar jij beroep op kunt doen om je evenement naar een hoger niveau te tillen. Het enige wat je hoeft te doen is het formulier in te vullen met jouw voorkeur voor spreker of onderwerp. Je ontvangt vervolgens geheel vrijblijvend een offerte van ons. De opdracht wordt dan voorgelegd aan de gewenste spreker. Wanneer je besluit de spreker in te zetten voor je bijeenkomst ontvang je van WBH Fabriek een definitieve bevestiging en wordt de boeking verzorgd.

[contact-form-7 id=”22417″ title=”WBH Fabriek: Boek een WBHer”]

Comments are closed.