Voorpagina Algemeen

Geloof VS cultuur

De eeuwenoude strijd blijkt nog in topvorm aanwezig te zijn. Maar de laatste tijd lijkt daar toch enige verandering in te komen. Deze misvatting lijkt langzamerhand te vervagen. Ik heb nog nooit zoveel jonge moslims in een defensieve houding horen roepen dat deze niet door elkaar gehaald mogen worden, wat jammer genoeg vaak gebeurt door niet-geïntegreerde autochtonen.

Na heel wat eeuwen gevochten en gestreden te hebben, is het nu duidelijk wie vijand nr. 1 is. Ladies and gentlemen! We got him! De jacht naar culturele onduidelijkheden die doorboord zijn in de Islam is begonnen. Culturele opvattingen zijn gecamoufleerd onder het prestigieuze dak van de Islam. Een geloof dat voor één ieder een plek heeft, heeft onbewust plaats gemaakt voor tradities die in de loop v.d eeuwen dakloos zijn geworden.

Overal waar ik naar toe ga, er wordt een smakelijk debat gehouden over de misvatting ten opzichte van de Islam, dan roepen we met z?n allen luidkeels: " Dit behoort niet tot de Islam, het is slechts cultuur! " Maar op het moment dat men een geschikte partner voor het huwelijk wilt vinden dan kijkt men niet verder dan zijn eigen achtertuin. Gluren bij de buren, wordt resoluut afgekeurd. En als men voor het Vrijdagsgebed naar de Moskee wilt gaan, dan gaat men het liefste naar ?Onze? moskee, ach we willen uiteindelijk allemaal de grootste familie van Nederland voelen. Dus Moslims en alle overige Laaglanders, komt tezamen dan wordt het misschien nog gezellig in de Polderpoel.

Herbal Male Enhancement Herbal Sex Pills Natural Weight Loss Diet Pills Slimming Beauty Capsule Vigrx Penis Enlargement Pills Maxman Sex Pills Vimax male enhancement naturally You need to know about penis enlargement and all the information is here. Find out about penis enlargement pills, devices, exercises, and more.