Voorpagina Fatwa

Fatwa: Palestijnse premier geen visum

En Nederland is weer een fatwa rijker. Het Palestijnse Platform voor Mensenrechten en Solidariteit (PPMS) nodigde de Palestijnse premier (en Hamas politicus) Ismail Haniyeh uit voor de vijfde Palestijnse conferentie op 5 mei in Rotterdam. Hij mag Nederland niet inkomen, omdat Hamas op de Europese lijst van terroristische organisaties staat.


Ismail Haniyeh

Maxime Verhagen, CDA Haniyeh behoort tot Hamas en die staat op de Europese lijst van terroristische organisaties. (meer)

CIDI Komst Haniyeh is risico voor staatsveiligheid en openbare orde. (meer)

Martijn van Dam, PvdA "Er is nu een Palestijnse regering van nationale eenheid, ik zie geen grond om de premier een visum te weigeren." (meer)

PPMS Verbaasd en diep teleurgesteld: hij is democratisch gekozen en maakt deel uit van de eenheidsregering. (meer)

Wat vind jij?

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van Wij Blijven Hier!