Voorpagina Opmerkelijk

Marokkanen blijven deze zomer hier!

En ja hoor! Het is voor mij officieel vakantie, waarschijnlijk voor u ook… en dan wordt het rustig in Nederland. De Turken verlaten de shoarma zaken en gaan naar de badplaatsen in Turkije, de Pakistanen stoppen hun handel op de Haagse markt en verschepen het verdiende geld naar terroristen in Pakistan, de Antillianen verlaten Hollands spoor en slikken wat mee voor in de Antillen, maar de Marokkanen… die doen het anders. Zij kunnen hun vakanties wel vergeten en noodgedwongen verdergaan met lugubere huiskamerbijeenkomsten. Uiteraard bent u, net als ik, ontzettend blij dat onze Marokkaanse vrienden gezellig bij ons blijven. Maar voor hun is deze droomvakantie naar de knoppen.


Het waren de Duitsers!!!

Vele Marokkanen hebben vliegtickets gekocht bij een maatschappij, genaamd UFO Flug. En om haar naam eer aan te doen, heeft deze maatschappij tickets verkocht die helemaal niet bestaan. Voor deze gedupeerden is er een site opgezet, waar zij zich kunnen verenigen en hun stem kunnen laten horen tegen deze terreur van Duitse afkomst: Actiegroep Ufoflug Gedupeerden. De teller staat op 388. En wij, brave vriendelijke burgers van Nederland, staan natuurlijk te dringen om deze mensen te helpen en hen deze vakantie bezig te houden. Dus mensen, wat valt er allemaal te doen voor deze Marokkanen in Nederland deze zomer?

Update: De Duitsers van Ufoflug geven aan dat er nog wel geboekt kan worden. Op hun website kreeg ik de volgende resultaten bij invoer 2 volwassenen en 7 kinderen: heen en terug.