Voorpagina Website

Verblijfsvergunning voor Kamal Essabane

Dames en heren (en alles wat zich daartussen bevindt), wat huishoudelijke mededelingen. We hebben goed en slecht nieuws, wat willen jullie eerst horen? Ok! Helaas verlaat een schrijfster, die er al vanaf het begin bij is en wijblijvenhier.nl heeft zien groeien, de redactie. Het gaat om Mehwish Shah, die mooie bijdrages heeft geleverd in het verleden. Denk aan haar serie Naamloos. Helaas zal ze niet meer in staat zijn te schrijven voor ons. We wensen haar het beste toe en danken haar voor haar bijdrages.

Bij deze wil ik u dan ook graag bevestigen dat wij zojuist wederom één uit jullie gezegend hebben met een verblijfsvergunning en een vruchtbare toekomst. Het gaat om niemand minder dan Kamal Essabane, die jullie voortaan zal spammen met zijn hersenspinsels. Kamal is een Nederlandse Moslim met een Marokkaanse achtergrond zonder strafblad (ja, het was even zoeken). Marhaba (welkom)!

Hiermee zijn de dames in de redactie weer in de minderheid, alle lof komt Allah (swt) toe! Dan de volgende misschien toch weer een dame :S