Voorpagina Politiek

Wijblijvenhier.nl zonder Rita

Mark Rutte heeft vandaag mede VVD’er Rita uit zijn partij getrapt. De media kunnen weer foto’s uit het archief halen met daarop een verslagen Rita. Dit is overigens niet zomaar een dag, vandaag is er meer gebeurd. Zo is de Ramadan begonnen, wijblijvenhier.nl is 2 jaar, de zon liet vandaag weer wat van zich zien en het islam-debat begon ook saai te worden in de Tweede Kamer. Wat timing betreft dus niets op aan te merken, daar kan het comité voor ex-moslims zelfs een les uit trekken.

‘Opgeruimd staat netjes’, denkt Mark nu wellicht, maar ik denk (Rita kennende) dat de VVD-leider nu met een groter probleem is opgezadeld. Rita zou Rita niet zijn als ze nu Mark de wind niet van voren geeft. Dat zou kunnen in de vorm van een lijst Verdonk (die wel ‘echt liberaal’ zal zijn) of door in te gaan op Wilders zijn uitnodiging om zijn missie te steunen. Rita is overduidelijk geen volger, of Wilders er dan verstandig aan doet om haar binnen te halen? Mij hoor je dan in ieder geval niet klagen.

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal