Voorpagina Algemeen

15 jarige homokenner!

Waar zou ik het over moeten dacht ik vandaag…Zoveel tegelijkertijd, Pakistan dat van kwaad tot erger wordt, Verdonk die ervan langs krijgt, Pastors die weer eens zijn mond niet kon houden, maar waar ik me het meest aan geërgerd heb is het volgende:

Met half gesloten ogen sloeg ik de bladzijden van de Sp!ts open op vrijdag 4 november. Wat me opviel was links onder, het ging over allochtone jongeren en homoseksualiteit, sloeg snel de bladzijdes om en tot mijn grote verbazing waren het jongeren van 15/16 hooguit 19 jaar die het woord mochten doen.

Wat voor reactie verwacht men van pubers van 15/16/19 jaar? Het zijn jongens die geeneens raad weten met zichzelf, krijgen ze ook nog vragen afgevuurd over homo’s!

Logisch dat het allemaal afwijzende woorden zijn, als ze op een van mijn autochtone buurjongetjes van 15 waren gestapt zouden ze precies hetzelfde gehoord hebben. Vind het zo jammer dat er zo onverantwoord mee omgegaan wordt, stap op iemand af die er verstand van heeft en weet wat hij zegt, denk ik dan.

Men moet erover praten. Het is nooit verkeerd iets te weten over je homo collega of je homo buurman, daarom is het een hele goede stap dat FORUM genomen heeft. Respecteren en accepteren dat is wat een ieder moet doen. Zoals wij wensen gerespecteerd en geaccepteerd te worden, moeten wij dat zelf ook doen.