Voorpagina Algemeen, Grappig, Opmerkelijk

#creepingsharia

Duizenden Britten gebruiken op Twitter de hashtag #creepingsharia om Shariafoben belachelijk te maken. Humor van de bovenste plank. Hierbij een overzicht van mijn favoriete #creepingsharia tweets.

Een foto van de Taj Mahal op de voorpagina van Twitter was reden voor Tommy Robinson om te concluderen dat de Sharia nu ook de bekende social netwerksites is geinfiltreerd. Tommy, de Engelse variant van Wilders en geïnspireerd door Breivik, schoot gisteren deze tweet de wereld in nog voor hij tot tien had geteld:

Griezelige Sharia? Het zal wel. Feit is echter dat de Taj Mahal helemaal geen moskee is, maar een mausoleum. Oei. Niets aan de hand natuurlijk denkt u: Waar kan een verkeerde observatie nou toch toe leiden? Nou, tot veel. Zoals duizenden Britten die op Twitter de hashtag #creepingsharia gebruiken om het idee dat Sharia langzaam maar zeker de Westerse samenleving infiltreert, belachelijk te maken. Humor van de bovenste plank. Binnen de kortste keren is het een trending topic en kunnen we genieten van een scala aan geniale tweets. Rechts-extremisten moeten we niet negeren maar hard aanpakken… en hier blijkt humor wederom een sterk wapen te zijn.

Een overzicht van mijn favoriete #creepingsharia tweets.

Voor meer zie Twitter.

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal