Voorpagina Islam, Maatschappelijk

De kracht van de Koran!

Quran 4:34 …..Maar zij van wie jullie ongezeglijkheid vrezen, vermaant haar, laat haar alleen in de rustplaatsen en slaat haar…..

Bovenstaand Koranvers is de reden en de enige reden waarom miljoenen moslimvrouwen in aanraking komen met de vuisten van hun echtgenoten. Voor wie het niet wil geloven raad ik aan de film Submission te bekijken van ene dame die de dochter is van Hirsi, die weer de zoon is van Magan, die de zoon is van Isse, die weer de zoon is van Guleid, die de zoon was van Ali, die de zoon was van Wai’ays, die de zoon was van Muhammad, van Ali, van Umar, van het geslacht Osman, de zoon van Mahamud. Al deze Hirsi’s , Ali’s, Muhammed’s en anderen mannelijke leden in de afstammingsboom van deze dame lieten ook regelmatig hun echtgenotes alle hoeken van de kamer zien. Wat niet anders kan, want het waren nu eenmaal moslimmannen, maar dat eventjes terzijde. Enfin, in de film wordt alles haarfijn uitgelegd hoe de vork in de steel steekt dus ik ga het niet in detail uitleggen. Maar het komt hier op neer: De Koran beheerst de moslims in al hun doen en laten! Zelfs moslims die geen Alif van een Ba kunnen onderscheiden of geen woord Arabisch verstaan ontkomen niet aan die mysterieuze macht die de Koran op alle moslims uitoefent. Maar alleen op moslims! Want de Koran heeft geen vat op niet-moslims die de Koran ter hand nemen. Pas wanneer ze zich bekeren begint die kracht te werken.

Nu dacht ik: Als de Koran zo een complete grip heeft op moslims dan kunnen we dat ook ten goede gebruiken. Als we de woordjes “en slaat haar” voortaan gewoon weglaten uit de nieuwe drukken en met een zwarte viltstift in alle bestaande exemplaren die drie woordjes zwartmaken en dat ook doen met alle Koran’s in digitale en audio vorm dan zijn we gelijk van dit probleem verlost. Gezien de mentale grip die de Koran heeft op het doen en laten van de moslims, zal deze Koran minus die woordjes ervoor zorgen dat mannen hun vrouwen niet meer mishandelen. Het is een hele operatie maar dan heb je ook wat: Een wereld zonder mishandelde moslimvrouwen.

Maar waarom zouden alleen moslimvrouwen zonder mishandeling door het leven mogen gaan? Waarom zouden bijvoorbeeld de naar schatting twee miljoen Amerikaanse vrouwen die jaarlijks gewond raken door de hardhandige kennismaking met de vuisten van hun partners daar ook niet gevrijwaard van mogen zijn? Waarom zouden die 1200 Amerikaanse vrouwen die jaarlijks de dood vinden door toedoen van hun partners dat moeten overkomen? Waarom zouden naar schatting vier miljoen Amerikaanse vrouwen jaarlijks één of andere vorm van mishandeling moeten ondergaan? Alle mannen die zich daaraan schuldig maken dienen zich te bekeren tot de Islam en de Koran zal dan bezit van hen nemen en ze zullen gelijk genezen zijn van hun agressie en nooit meer een vrouw mishandeling.

Op deze manier kan men het fenomeen huiselijk geweld de wereld uithelpen voor eens en altijd en tegelijkertijd enige honderden miljoenen nieuwe aanhangers winnen voor de Islam. Zeg nou eens eerlijk dat is een offer van drie woordjes toch wel waard? Misschien moeten we wel meer woordjes schrappen dan kunnen we ook het antisemitisme, dogmatisme, veroveringsdrang, bloeddorst, haat en nog heel wat meer enge zaken de wereld uit helpen en wanneer de Koran dan een dikte heeft van de Donald Duck zal de wereld een veel aangenamere plaats zijn dan voorheen. Misschien ontstaat er dan wel een versterkingseffect van de positieve zaken die in de Koran staan. Neem nou gulzigheid dat wordt door de Koran afgekeurd. Mensen die aan overgewicht lijden zouden dan door de invloed van de Koran afvallen wanneer ze zich zouden bekeren. Er doemt een gigantische markt aan bekeerlingen op. Misschien moeten we zelfs wel op een gegeven moment aan een ledenstop denken wanneer de aanwas te groot wordt, want om eerlijk te zijn er is geen lol meer aan het moslim zijn als iedereen het is! Om het nog eventjes samen te vatten: Hoe minder Koran hoe meer moslims. Een geniaal plan al zeg ik het zelf. Nu alleen nog uitvoeren!

Mohammed is: Een Man (althans als men dat woord slechts als geslacht opvat), een Moslim (in hart en nieren totaal, echter in daad maar mondjes maat), een Maliki (maar tot zijn schande moet hij bekennen al-Muwatta nog nooit gelezen te hebben), een Afrikaan, een Noord-Afrikaan, een Maghrebijn, een Berber/Amazigh, een Riffijn, een Ayzenay, een Aqarou3, een Arabier (in culturele zin), een Westerling, een Europeaan, een Nederlander, een Hollander, een Zuid-Hollander, een Leidenaar, een Voorschotenaar, een Vlietwijker.

Lees andere stukken van