Voorpagina Algemeen

Evening of Inspiration in Londen

Niets te doen tijdens de vrije Paasdagen? Ik heb wat voor je. Op 23 maart vindt het jaarlijkse evenement Evening of Inspiration plaats in Londen. Een inspirerende avond vol met humor en muziek, georganiseerd door Islamic Relief in de wereldbekende Royal Albert Hall, goed voor zo’n 2500 personen.


Royal Albert Hall

Een breed scala aan artiesten treedt op: Outlandish, moslim boyband Zeven8Six, Raihan uit Maleisië, Mo Amer (Allah Made Me Funny), de texaanse countryzanger Kareem Salama, Hussein Zahawy en vele anderen. We gaan er heen en jij kunt mee!

Samen met een aantal dames en heren wil ik het evenement combineren met een rondreis door London. Onder de mom van ‘hoe meer zielen hoe meer vreugde’ en om het verwijt ‘Faisal, waarom heb je ons niets verteld?’ voor te zijn, wil ik per touringbus de reis maken, samen met jullie. Gewoon gezellig naar London, daar shoppen/eten/rondhangen in Southall/Greenstreet en dan weer – met nog meer gezelligheid – terug naar huis.

Ben je geïnteresseerd en wil je mee, stuur dan en mail naar de speciaal daarvoor in leven geroepen adres: gezelligheidkentgeentijd@gmail.com. Bij voldoende animo pakken we het idee serieus op en volgen de verdere details. Denk maar alvast aan een bedrag tussen de 200 en 250 euro. Heen zaterdag 22 maart (’s ochtends vroeg), verblijf in 4* hotel en terug op maandag 24 maart in de middag. Oh ja, het evenement bezoeken en shoppen is niet verplicht als je eenmaal in Londen bent.

Vorig jaar:

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal