Voorpagina Sport

De Aftrap

Na het debacle van 2 jaar geleden op het WK, beginnen we vandaag dan eindelijk met goede moed aan het EK. Toen was het WK volgens Marco van Basten nog een voorbereiding op het EK (het is maar waar je prioriteiten liggen), maar nu moet het dus écht gaan gebeuren.

Het gekke is dat ik tot 2 weken terug geen enkel vertrouwen had in een goede afloop van Oranje, maar nu we aan de aftrap van het EK staan, gloort er toch wat hoop aan de horizon. Maar het zou best valse hoop kunnen zijn. Dat dubbele gevoel is het gevolg van het vrij saaie en belabberde spel van de afgelopen jaren, waarmee verrassend genoeg toch uitstekende resultaten zijn behaald.

Voorspellingen zijn dan ook lastig te doen. Mijn hoofd zegt dat het een finale wordt tussen de sluwe Duitsers en de nog sluwere Italianen. Maar mijn oranje hart hoopt op een finale: Nederland – Portugal. Revenge!

ReFlex is WBH’er van het eerste uur. Geboren in de jungle van India, opgegroeid in de straten van Rotterdam-West. Het leven is een paradox, dus is hij getrouwd met een Amsterdamse Pakistaanse. Hij is apotheker van beroep, Ajax-supporter van nature. Plezier haalt hij uit zijn islamitische studies, uit zijn sport en vooral uit zijn gezin en twee kinderen! Oh ja...en zijn naam is Jilani Sayed.

Lees andere stukken van