Voorpagina Ervaringen

Virtual Insanity

"Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Nahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin (bollywood style)!". Echt, gewoon niet te geloven hoe afhankelijk die stomme dingen je maken, je doen geloven dat het er allemaal makkelijker op wordt. Die telefoons kunnen tegenwoordig alles: je afspraken bijhouden, foto’s maken, mp3’s en video’s afspelen, internetten, navigeren, je kunt hem/haar per telefoon dumpen… oh, en bellen! 


Jongens… blijf verre van….!

En alles is ook zo uitgebreid. Kon je voorheen je vrienden opslaan met hun telefoonnummers. Nu kan dat met 4 telefoonnummers, e-mail adressen en woonadressen (huh?) … Je kunt zelfs het aantal kinderen van een vriend en zijn/haar verjaardag noteren. Leuk, als je een criminele hobby met kinderen hebt, maar wat heb ik daaraan? En voor die mensen die dachten dat ik het hele jaar had gewacht om ze een sms te kunnen sturen om 00.00 uur op hun verjaardag, hebben het mooi fout! Daar maakte die @#$%&* telefoon mij voor wakker in de nacht. En door al die overload aan gegevens is dat hele ding gecrasht! Synchroniseren lukte al niet…. "Umar, ik vrees dat je alles kwijt bent", zei een toch behulpzame Michael van Technical Support.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Weg 500 contacten, weg afspraken, welkom ouderwetse, betrouwbare agenda. En als je denkt dat ik je nog wil kennen en je van enige toegevoegde waarde kunt zijn in mijn leven, stuur je gegevens (per postduif).