Voorpagina WBH TV

Verslag: Outlandish in Concert

Vrijdag 9 januari was het concert van Outlandish in de Anton Philipszaal in Den Haag georganiseerd door Moon & Stars. De Deense hip-hopband maakte er weer een prachtige show van met nummers als Look into My Eyes, Aisha, Walou, Kom Igen, I Only Ask of God, Callin’ U, Guantanamo, etc… Een ware droom voor elke oprechte Outlandish-fan. In april verschijnt hun nieuwe album en wij kunnen dan vast en zeker meer concerten van hen verwachten in Nederland.

Voor degenen die het gemist hebben, heeft Wijblijvenhier.nl natuurlijk een verslag gemaakt (met dank aan Boutaïna en cameraman Athar).

Check de foto’s hieronder

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van Wij Blijven Hier!