Voorpagina Algemeen, Grappig

Allah keeps them funny

De drie Amerikanen van het comedygezelschap Allah Made Me Funny zijn weer in het land om als bulldozers iedereen plat te rijden met hun grappen. Sinds hun laatste bezoek in 2007 hebben zij overal en nergens opgetreden. Mohammed Amer bijvoorbeeld, één van de AMMF’er, heeft onlangs een tour gemaakt door Irak waar o.a. de Amerikaanse soldaten zijn opgevrolijkt. En nu is Wilders aan de beurt. De heren reizen af naar Venlo om daar te praten over de Islam. Rasechte Venlonaar Geert is ook uitgenodigd, eens kijken of hij dan ook zo grappig is als in de Kamer. Natuurlijk zal de man ‘nee’ zeggen, we zijn niets anders gewend. Het zorgt in ieder geval voor veel discussiestof op internet. Maar ach, waar hebben we het over? Het is lente en laten we gaan lachen met de Amerikanen over moslims en alle andere dingen op de wereld. 

De tour begint vandaag in Amsterdam Meervaart en zal door het hele land gaan! Het is ook de primeur van de eerste Nasheed-DJ ter wereld: Umar Chaudry. So, be there! Voor wie meerdere vliegen in een klap wil slaan, kan op het Milaad Festival a.s. zaterdag AMMF-er Azhar Usman zien en meteen genieten van Nasheed en inspirerende lezingen.

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal