Voorpagina Algemeen

Cyber Balkenende

Volgend jaar wanneer onze premier Balkenende op zoek zal gaan naar een nieuwe baan, zou hij eens een gooi moeten wagen als voorlezer van Het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Ervaring heeft hij al ruimschoots opgebouwd door al zijn documenten te laten tikken door een typemiep.

Iemand met zo?n functie zou toch na al die jaren wel met meer dan twee middelvingers tegelijk moeten kunnen tikken. Hij heeft als premier na al die trainingen zijn communicatieve vaardigheden aardig opgekrikt. Een typecursus had er zeker bij gemogen, een chatcursus trouwens ook.

NOS heeft een chat-sessie met Balkenende georganiseerd. Jan Peter komt daar aardig laat binnen en neemt plaats. Meteen worden de vragen op hem afgevuurd. Laten we het er maar op houden dat de webcam aanstaat en hij het wel leuk vindt om eens zelf te gaan tikken. Dit zorgt ervoor dat J.P. in de tien minuten dat hij er is net nog 8 vragen weet te beantwoorden. En laten we het er ook maar op houden dat hij te moe is om nog de laatste vraag te beantwoorden: ?Premier, hoe kunt u positief over deze begroting zijn terwijl ons beloofd is dat het licht in Nederland uit zou gaan na het EU grondwet referendum??

"even denken hoor.."

"Ik smeer ‘m!"

Meneer van As (LPF) komt er meteen na aanschuiven. Hij is minder moe en heeft het minder druk. Hij laat nog even weten dat hij Kabinet Balkenende totaal niet ziet zitten en dat LPF nog zeker zin heeft om te bestaan. Lees ?m compleet.

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal