Voorpagina Algemeen

Volendam Ramadan

Aanstaande woensdag van 13h tot 17h reist de Ramadan Karavan met een delfsblauwe bus af naar het gezellige Volendam. Samen met de lokale kerken wordt daar een ware voedselinzamelingsactie gehouden voor Voedselbank Zaanstreek-Waterland. Ook jij kunt mee naar het dorpje van Jantje Smit om deur aan deur lang houdbaar voedsel in te zamelen. Voor meer info en contactgegevens, zie persbericht. Vrijgevigheid en zorg voor je naasten is belangrijk in de Islam. De Ramadan is een mooie maand om dat gebruik in ons leven te implementeren. Dit is een initiatief van het RamadanFestival.

Kun je er niet bij zijn. Geen nood, grote kans dat de dubbeldekker bij jou in de stad komt: 5 september 2009 – Wijk bij Duurstede, 9 september 2009 – Volendam, 10 september 2009 – Amersfoort, 11 september 2009 – Den Haag, 12 september 2009 – Veenendaal, 13 september 2009 – Utrecht, 17 september 2009 – Amsterdam.

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal