Voorpagina Maatschappelijk, Politiek

Wilders krijgt zijn zin…

Aankomend soapster Geert Wilders heeft blijkbaar hard genoeg geschreeuwd dat zelfs CDA er gek van werd. De burqa mag wat hem betreft eraf en daar is CDA ook mee eens.
‘Ik zie de burqa als een vrouwonderdrukkend symbool’, aldus Wilders.
Waar zal dit allemaal naar toe leiden, een politicus die de weg niet eens kent naar een kapper en vervolgens een wet gaat bedenken waardoor heel Nederland op zijn kop zal staan.
Geert Wilders ziet de burqa als een vrouwenonderdrukkend symbool. Met zijn uiterlijk? kan hij zelf ook wel een gebruiken, en daar is bijna iedereen mee eens.

Nederland, met zijn tolerantie stond bekend als het paradijs. Waar iedereen kon komen wonen en werd geaccepteerd, ongeacht zijn achtergrond, geloof of uiterlijk.
Helaas gaat het er tegenwoordig anders aan toe. Wereld vrede, vrijheid van meningsuiting en tolerantie horen niet meer bij de Nederlandse maatschappij, maar meer een idealisme dat in de kelder van een museum staat, en niet in de maatschappij.

Waar blijft de vrijheid van religie wat Nederland zo hoog in het vaandel heeft staan, ieder brug wat ooit gebouwd is, wordt teniet gedaan door een wet als het verbod op de burqa.

Heeft een politicus het ooit van de andere kant willen zien? Laten wij de Verenigde Arabische Emiraten als de Arabische Nederland zien, qua tolerantie. De Moslims zijn volledig bedekt, en de christenen amper gekleed. Maar niemand kijkt iemand vreemd aan, niemand wordt verkracht of uitgelachen.
Maar omdat een man gezworen heeft om het westen nooit met rust en vrede in slaap te laten vallen, wordt iedereen die zijn loyaliteit aan de Islam heeft gezworen aangepakt.

Laten wij de burqa maar eens verbieden, en ons richten op de toekomst. De toekomst van Wilders, samen met het CDA.
Alle Marokkanen terug naar Turkije? Beste Wilders, en de rest van de tweede kamer, richt u dieper in de Islam. En komt achter waarom het Islam heet een waarom de volgelingen Moslims zijn.
Eenmaal zover, moeten wij eens gaan beginnen over de aflaat brieven, en zoveel priesters die toch zo gek zijn op kleine meiden.
En daarna trakteer ik graag op een bezoek naar de kapper!