Voorpagina Ervaringen

High Tech Santa…

Yes! ik heb hem nu eindelijk… De WS9151 WS! Ik heb nooit zo’n zalige kerst gehad… en het is nog niet eens begonnen.

Ok, ik geef het toe. Bij mij op werk geven ze geen kerstpakketjes meer en bij mijn zus wel. Dus ik heb als het ware haar kerstpakket ingenomen, omdat zij hier toch niets mee gaat doen (denk ik). De rest van het verhaal is wel halal, maar daar gaat het even niet om… Het ging over mij en mijn nieuwe WS9151 WS.

Nou ik opende het pakketje en scheurde het plastic open. Op de voorkant van het boekje stond o.a. "STATION METEO RADIO-PILOTEE…. LIVRET D’INSTRUCTIONS". Nu werd het alleen maar spannender en ik moest weten hoe het werkt.

Ik deed de batterijen in de zender en vervolgens in het station… geen reactie. Ik keek toch maar in de handleiding en er stond "Leg eerst 2 x AA, IEC LR6 batterijen van 1,5 V in het station. Nadat de ……" Ok, dus eerst in het station en dan in de zender. Hij doet het!

Het zendertje heb ik geplaatst in de raamkozijnen richting de tuin en het station geeft 8,9 aan. Ik stak mijn hoofd even uit het raam en jah…. dat voelt wel ongeveer 9 aan.

Nu heb ik nooit meer de wind van voren of kan niemand mij meer in de kou laten staan.

Dus bedankt Santa voor de WS 9151 Weather Station die voor mijn zus bedoeld was.

update Hmmm… ik begin twijfels te krijgen in de kwaliteiten van dat ding. Ik heb het zendertje een nacht buiten laten staan en hij vertoont alweer mankementen. Net het handboekje er maar weer bijgepakt en zag staan dat het zendertje niet kan tegen vochtige omstandigheden. Tjah, het heeft geregend afgelopen nacht, maar daar moet dat zendertje van mijn weerstation wel tegen kunnen…. toch? Het is uiteindelijk een weerstation…

Ik weet het niet meer… (24-12-2005 23:25)