Voorpagina Politiek

Elsa naar de VN (de laatste ronde, dus stemmen met je dondah!)

Beste allemaal,

Ik weet het, we hebben hier op dit platform Elsa reeds een keer de ruimte gegeven om haar politieke ideeën uiteen te zetten. Ze zet zich in om het Recht op Water opgenomen te krijgen in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Me dunkt, geen slechte zaak! Stem dus morgen (zaterdag 24 oktober 2009) tussen 09.00 en 22.00 per sms op Elsa: sms ‘Elsa’ naar 5040 en zorg ervoor dat deze welbespraakte dame als jongerenvertegenwoordiger naar de VN gaat! (En stem ook echt, want je stem kan het verschil maken. Dus stemmen met je luie dondah ouwe!)

Update 24 oktober des avonds:

Elsa heeft gewonnen! Joepie de poepie, hiephoi hiephoi, alhamdulillah! Gefeliciteerd Elsa, moge Allah swt je bijstaan en vele nuttige zaken tot stand laten brengen. Heel veel succes!

In het jaar dat Elvis stierf, werd Noureddine geboren. Op zijn negende kreeg hij een skateboard. Op zijn 20ste werd hij in Schotland verliefd op boeken. Op zijn 27ste werd hij moslim en vond hij zijn draai. Hij werkt in de gehandicaptenzorg en denkt soms dat hij bijna Arabisch kan lezen maar vraagt dan toch om een klinker. Hij jat de beste grappen van de missus, steun en toeverlaat sinds 2006. Af en toe vertaalt hij wat poëzie omdat het leven dan gewoon beter is.

Lees andere stukken van