Voorpagina Algemeen

Elsa & Zainab did it!

Misschien is het jullie niet opgevallen, maar wij hier bij wijblijvenhier.nl zijn fans van Elsa van de Loo. Zij is in de running om VN vertegenwoordiger voor Nederland te worden, in die hoedanigheid wil ze zich inzetten voor recht op water voor iedereen. Althans, ze was in de running, afgelopen avond was de finale en Elsa heeft dankzij jullie stemmen gewonnen! Zie het video-verslag van Elsa’s strijd. Ik had mijn video-camera niet bij me, dus hiermee moeten jullie het doen.

Het was extra feest gisteren. Naast Elsa was Zainab Maklouf in de running voor de Millennium Schoen Award. Een award voor de topsporter die zich afgelopen jaar het meest betrokken heeft getoond bij het thema sport & ontwikkelingssamenwerking. Ondanks tegenstanders als Clarence Seedorf heeft ze het voor elkaar gekregen de schoen in de wacht te slepen. Zainab Maklouf heeft met haar organisatie BeInteractive 700 vrouwen aan het hardlopen gekregen die het anders nooit zouden doen. Gefeliciteerd!


Zainab Maklouf en de schoen

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal