Voorpagina Lifestyle

Autumn man

De herfst was altijd al mijn favoriete seizoen en ik begin er steeds meer van te houden. Het lijkt net of God het steeds meer voor mij aan het personalizen is. Alles lijkt er steeds mooier uit te gaan zien. De bomen staan er mooier bij, de kleuren van de natuur worden intenser, de herfst/winter collecties worden steeds beter, mensen lopen er vrolijker bij en de mannen zien er weer uit als MEN!

Jullie hebben vast gemerkt dat er een lange periode was dat het net leek alsof de testosterongehalte van mannen flink was gedaald en dat er plaats was gemaakt voor extra oestrogeen.

Mannen die zich opeens veels te druk gingen maken over hun uiterlijk, het onnodig veel gebruik van cosmetica (kohl toegestaan), nagels die in de lak worden gezet (alleen leuk als je Lenny Kravitz heet), hagelwitte tanden (laser treament no, miswak yes) het dragen van tights (alleen toegestaan als je voor zwarte piet speelt), het dragen van schoenen met hak (Prince tijdens Chanel autumn show 09/10 in Paris, just face the fact that you’re short) en nog veel meer no can do’s. Don’t get me wrong, vind het ontzettend belangrijk dat een man er verzorgd uitziet, but you can also push it.

Wij vrouwen vinden het echt niet leuk als een man meer tijd besteed aan zijn uiterlijk dan wij zelf doen. Seriously, not done! Ik had zelfs een keer midden in de nacht een vriendin huilend aan de telefoon die het volgende tegen mij zei: “Bee, I think he’s gay I just caught him plucking his eyebrows . I feel like I have more facial hair than he does now. Don’t know what to do. Help me!” waarop ik antwoorde: “1ST you need to get a facial asap, no woman can have hair on her face. WAX ON WAX OFF. And tell him if he doesn’t grow a beard that you will grow a mustache a la Charlie Chaplin”.

Maar gelukkig the lumberjack look is weer lekker terug in our society. Mannen laten hun scheermessen en electric shavers nu als decor stukken in de badkamer staan en omarmen met liefde de kapitein iglo look. Ik zeg ik hou ervan, nog een sunnah die gretig terug komt. En ik moet je eerlijk bekennen, het is vreselijk aantrekkelijk, stoer en schattig. Ze moeten het natuurlijk wel goed bijhouden. We willen natuurlijk niet dat ze als Chewbacca erbij gaan lopen of dat het zo lang is dat ze hun eigen voeten niet meer kunnen zien.

Voor de vrouwen die nu denken that I have lost my mind ‘want baarden zijn zo prehistorisch, daar is niets aantrekkelijks aan’. Google dan de volgende namen: Sean ‘lovely’ Connery, Arie ‘zwijmel’ Boomsma, Royal ‘cuteness’ Felipe Borbon, Gerard ‘sixpack’ Butler in de film 300, Jude ‘yummy’ Law voor Dior Homme Sport.. ik kan zo nog wel even doorgaan maar jullie begrijpen wel waar ik heen wil. En nog een plus punt je kunt nu shavers van je lover gebruiken without him whining that its not meant for your legs, hij zal ze de komende tijd toch niet nodig hebben!

Special thanks voor alle mannen die the real man look weer op de fashion kaart hebben gezet. Jullie maken onze dagen ‘more winkable’ of niet Suzan!