Voorpagina Politiek

Wapenkinderen schokken de wereld!

Overal op de wereld kennen we het fenomeen: Kinderen die door ‘volwassenen’ mee worden genomen in een oorlog waar deze onschuldige koters niets mee te maken hebben. Dat zien we in Afrika waar kinderen met wapens andere kinderen zonder wapens laten zoeken naar diamanten, in het Midden-Oosten waar Israëlische en Palestijnse kinderen gefotografeerd worden met wapens, in de oorlog met Iraq waar een Amerikaanse soldaat het leuk kan vinden met zijn geweer en kind even op de foto te gaan en Iraakse kinderen weer op de foto moeten met vermeende vrijheidsstrijder en we zien het zelfs in films als ‘300’ waar de jonge Spartanen rondlopen met een volwaardige six pack om zich klaar te maken voor het Spartaanse leger. Allemaal afschuwelijk! Ronduit belachelijk dat deze kinderen op zo’n leeftijd hiermee te maken krijgen.

Waarom de wereld pas geschokt is als een groep als ‘Islamic Jihad Union’ hieraan meedoet, begrijp ik dan ook niet helemaal. Het meisje met geweer in de hand heeft zelfs al de naam ‘wapenmeisje’ gekregen. Daarom hieronder even wat afschuwelijke beelden van overal op de wereld: het nurture gedeelte van agressie en geweld.


Schietoefeningen


Het leger heeft een open dag?


Israëlische kinderen schrijven op raket… Soldaten kijken toe.


Vietnam


Libanon


Open dag?


Palestina of Irak ofzo…


Rotterdam

Volgens mij is hier sprake van een tekort aan ‘zelfkritiek’ bij de Telegraaf, een term die vaak gesmeten wordt richting moslims. Ik hoop dat we inzien dat het niet een cultuur of religie is die dit aanleert… maar de zieke geesten van onze volwassenen wereldwijd.