Voorpagina Gastarbeiders

Zaadballen & House negro’s

Mohammed Benzakour is gastarbeider bij wijblijvenhier.nl

Laten we een spelletje spelen. In Saudi-Arabië  heeft een islamitische boer zijn testikels afgesneden met een scheermes. Dat deed hij uit ‘liefde’ voor zijn vrouw. Zijn vrouw wil naar eigen zeggen al jaren geen seks meer en om te voorkomen dat hij de koffer induikt met andere vrouwen legde hij de hand aan zijn kloten. Hij had eerst geoefend op zijn eigen schapen en geiten, en toen het kuddevolk al na drie dagen genas dacht ie: kind kan de was doen. Zijn legitimatie, zegt de muzelman, vond hij in de koran, er bestaat een soera dat stelt: ‘als een orgaan je tot zonden verleidt, hak het dan af’. Hoe waren de reacties in de pers en op de websites?

Een greep:
– Zie wat een barbaren die moslims!
– De Koran is niet alleen een fascistoïde boek, het spoort zelfs aan tot automutilatie.
– Wie de Koran serieus neemt, wordt vanzelf mesjogge en sadomasochistisch.
– De islam is een gevaar voor het welzijn van de mensheid, Nederland wordt wakker!
– Moslims zijn meesters in edelmoedige façades ter maskering van hun bloederige barbarijen. Takiya heet dat, geoorloofd liegen.    

Zoals ik zei, een spelletje, want de waarheid is anders. Maak van Saudi-Arabië Colombia, maak van moslim een christen, verander de schapen en geiten in varkens en honden, wijzig de koran in de bijbel, zet de genoemde koransoera om in Marcus 9 (vers 43-48) en u krijgt het exacte nieuwsfeit zoals zich dat onlangs voltrok.

En wat waren de opinies in onze media? Lange ronkende commentaren die de mensheid alarmeerden voor het sluipende gevaar der christenbarbarij? Welnee, hier en daar grapje, hier en daar een lolletje. De venijnigste reactie was afkomstig van een refocolumnist die opmerkte dat men in Colombia wel ‘erg ver gaat’ voor de huwelijkse trouw. 

En hoe zat het met de huwelijkse trouw in Slotervaart?

De schipbreuk van Achmed Marcouch werd in de meeste commentaren uitgelegd als zou hij de kerk-staat-scheiding niet respecteren, de echte problemen negeren, te gefocust zijn op de islam; ruimte voor orthodoxie, koranlessen op scholen, zulke dingen. Het zette kwaad bloed bij de autochtone bewoners en dus verloor Marcouch draagvlak. Dit is maar de halve waarheid. Men onderschatte de grootschalige campagne die gevoerd is door met name de Marokkanen om Marcouch te wippen door massaal lid te worden en te stemmen op zijn tegenstrever Ahmed Badoud. Waarom? Omdat de Marokkaanse moslimgemeenschap (4 jaar geleden nog electoraal gepaaid door Marcouch en de PvdA-top) zich misbruikt en verraden voelt door diezelfde PvdA en hun Slotervaartse house negro.

Wat zegt dit? Marcouch, die binnen werd gehaald als ‘bruggenbouwer’ heeft als bestuurder maximaal gefaald, namelijk op beide rivieroevers; zowel aan autochtone als aan allochtone zijde. In normale taal heet dat: geflopt. Wat de PvdA met deze brokkenpiloot (die volgens het Parool vooral grossierde in bruggetjes bouwen tussen zijn bed en dat van een reeks minnaressen) beoogt als lijstduwer bij de komende gemeenteverkiezingen mag een raadsel heten.

Tot slot: Van de bij P&W opgestane ‘zittende advocaat’ Mohammed Faisel Enait kan je veel zeggen (humorloos, heetgebakerd, toe aan een mediacursusje) maar dat hij Jeroen Pauw op ministens drie manieren ontmaskerde is een prestatie.

  1. eroen blijkt niet eens te weten wat ‘honest broker’ (een neutrale presentator, een bemiddelaar) is. ‘Ik ben wel honest, maar geen broker’, reageerde Jeroen knuddig.
  2. Jeroen moest met de billen bloot nadat hij voor het blok werd gezet: ‘Ok, ik ben tegen de multiculturele samenleving’, bekende hij  â€“  en natuurlijk wist de goede verstaander allang uit welk vaatje Jeroen tapt, toch is zo’n publieke ideologische bekentenis journalistiek niet erg fijn.
  3. Jeroens grootste wapenfeit van de avond: ‘Zeg meneer Enait, waarom draagt u een mutsje?’
    Hear, hear, het soort hogere kwaliteitsjournalistiek dat Jeroen presenteert wanneer een moslimse rechtsgeleerde aan tafel zit. Waarom draagt u een mutsje?
    Eeuwig jammer dat Enait is opgestaan, de ontmaskering van Jeroen kwam net lekker op gang.

Eerder verschenen op maroc.nl


Mohammed Benzakour is publicist. In 2005 kreeg hij de vredesprijs voor Journalistiek toegekend, in 2001 won hij de Zilveren Zebra en dit jaar is hij genomineerd voor de E. Du Perron prijs. Tevens is hij schrijver van het boek Osama’s Grot en lijstduwer bij de Partij voor de Dieren. (www.benzakour.eu)

Mohammed Benzakour is publicist en columnist. Voor meer informatie: www.benzakour.nl

Lees andere stukken van