Voorpagina Ingezonden

Fanmail

Wij krijgen regelmatig mails binnen van onze grootste fans, waarvoor dank! Zo nu en dan zit er een tussen die wij zo origineel vinden dat wij deze graag delen met iedereen. Geniet!

"jullie moeten is nadenken en luisteren naar de heer wilders, als iedereen zich netjes gedraagt in ONS land dan knikkert hij er jullie niet uit hoor?
dat is allemaal maar onzin, iedereen die wilders een beetje volgt, hoort waar het omgaat.
dus een domme actie van jullie.
wij nederlanders willen een goeie samenlevins, met iedereen net als de heer wilders, maar aangezien die vervelende marrokaantjes zich hier niet willen aanpassen, moeten zij eruit samen met hun auders, drijg daar maar is mee, en je zal zien dat het stukken aangenamer word in ons land, maar er word hier te veel gedreigt door de moslims en dat zijn we zat..
ik hoop dat jullie actie niks word.oja nu ik de waarheid zeg, word ik nu ook door jullie bedreigt?"

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van Wij Blijven Hier!