Voorpagina Media

Alcohol en Imam Fawaz

Alcohol, u weet wel, datgene wat jaarlijks vele verkeersongelukken veroorzaakt in Nederland. Imam Fawaz, u weet wel, de Imam in Den Haag die bekend staat om zijn rechtlijnige interpretatie van de Islam. Nu is de vraag van vandaag… wat hebben deze twee met elkaar te maken? Hieronder ziet u een bericht op Katholiek Nieuwsblad over alcoholstop voor moslims in Bahrein en daarbij een foto van Imam Fawaz. Wij kwamen er eerlijk gezegd niet uit.

Update: Inmiddels heeft het Katholiek Nieuwsblad aangegeven dat zij geen slechte bedoelingen hadden met deze foto en inzien dat het een negatieve uitwerking kan hebben. Zij hebben de foto verwijderd, waarvoor dank!

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van Wij Blijven Hier!