Voorpagina Algemeen, Ingezonden

Klacht: Mijn ouders in sociaal isolement

Aan: Gemeente Den Haag
Betreft: Klacht inzake parkeerdruk door betaald parkeren

Geachte heer/mevrouw A.M. Vos-Tijdhof,

Mijn vader en moeder wonen zeer gezellig in de Schilderswijk en met regelmaat komen vrienden/familie op bezoek. Kinderen en kleinkinderen bezoeken hun geliefde moeder en vader / oma en opa.

Door uw parkeer (wan)beleid is dit plaatje totaal verstoord en leven mijn ouders in sociaal isolement. Hoe komt dit toch?

  1. In de aangrenzende parkeergebieden van gebied 30 (zie bijlage) is er betaald parkeren na 18.00 uur. Dit betekent dat na 18.00 iedereen zijn/haar auto parkeert op de De Heemstraat.
  2. Er is geen parkeerplek te bekennen voor de bewoners.
  3. Vrienden en familie bezoeken mijn ouders niet meer, vanwege het parkeer(wan)beleid.
  4. Mijn ouders kunnen de deur niet uit omdat er bij terugkomst geen parkeerplek te bekennen is.
  5. Om de hoek parkeren op de Delftselaan is geen optie omdat er geen parkeerplek is. Wordt er een keertje geparkeerd op de het grasveldje bij de Delftselaan (zie bijlage), dan wordt er geslingerd met parkeerbonnen.

Betaald parkeren is er toch om ervoor te zorgen dat de bewoners hun auto met gerust hart kwijt kunnen? Nu parkeert Jan en alleman daar, behalve de bewoners zelf. Mijn ouders verdienen het niet om veroordeeld te worden tot sociaal isolement vanwege parkeerwanbeleid?!

Oplossing voor het redden van niet alleen mijn ouders, maar ook de rest van de Hagenezen uit hun isolement is betaald parkeren invoeren van 09:00 tot 24:00 voor parkeergebied 30.

Hoogachtend,
Ali Susan

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van Wij Blijven Hier!