Voorpagina Kenia

Do good in Kenia

Meryem Touzani en Zahida Hasan nemen jullie de komende weken mee op avontuur naar Kenia.

Wijblijvenhier.nl heeft ons de mogelijkheid geboden jullie mee te nemen in ons avontuur, genaamd ‘Do good in Kenia’! Even snel voorstellen: We zijn Meryem Touzani en Zahida Hasan, twee jonge IT’ers met de ambitie om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de minder bedeelden in de wereld. Onze missie: naar Kenia gaan en op het gebied van IT vrijwilligerswerk verrichten.

Vrijdag 9 juli vertrekken wij inshallah voor een kleine maand richting Kenia.

 In de hoofdstad Nairobi worden wij opgehaald en gaan we verder naar een kleiner stadje genaamd Kitui town dat op twee uur rijden afstand is van de hoofdstad. Van de stichting Sasol krijgen wij opdrachten die wij gaan uitvoeren op het gebied van IT, zoals het lesgeven op middelbare scholen, computerlokalen inrichten, pc’s repareren en netwerken aanleggen. Daarnaast willen wij, waar nodig, scholen, weeshuizen en moskeeën opknappen en de mensen aldaar voorzien in hun behoeftes. Voor al deze activiteiten hebben wij jullie hulp en steun hard nodig.
 
Kun je jezelf hierin vinden en ben je in de gelegenheid om een bijdrage te leveren? Dan ontvangen wij die heel graag (meer info bij de redactie te verkrijgen). Blijf ons volgen op Wijblijvenhier.nl, dan houden we je wekelijks op de hoogte.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van Wij Blijven Hier!