Voorpagina Algemeen

Lekker snoep en ook nog halal: Goody Good Stuff

Lekker snoepen voor mensen die halal eten zit er vaak niet in. In veel snoep zit namelijk gelatine verwerkt, die dierlijk eiwit kan bevatten. Goody Good Stuff ontwikkelde in 2010 snoep gemaakt zonder gelatine. Sinds dit jaar zijn deze halal gecertificeerde snoepjes ook in Nederland verkrijgbaar.

De Goody Good Stuff snoepjes, die vooral echt lekker zijn, worden gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Ze zijn verder vrij van veelvoorkomende allergieën zoals gluten en lactose en zijn bovendien halal en vegetarisch gecertificeerd.

Goody Good Stuff is verkrijgbaar in het snoepschap van vrijwel alle landelijke supermarkten. Naast de losse zakjes is er ook een Uitdeelmix, ideaal om zorgeloos snoep uit te delen aan familie, vrienden of als traktatie op school. Kijk voor meer informatie ook op de Goody Good Stuff Facebook pagina.

Dit is een friendly advertorial

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van de WBH Redactie