Voorpagina Opmerkelijk, Politiek

Vacature: Enthousiaste Oproerkraaiers

De staat Egypte is per direct op zoek naar enthousiaste oproerkraaiers.

De Functieomschrijving: U provoceert, molesteert, kan hard rennen, bent extreem bedreven in het accuraat stenengooien, beschikt over de vaardigheden om molotov cocktails te prepareren en herkent een anti-Mubarak demonstrant uit duizenden.

Gevraagd: Opleiding en ervaring op repressieniveau, aangevuld met relevante opleidingen mbt de politieacademie. Militaire achtergrond is een absolute pré. U beheerst marteltechnieken, u bent accuraat en stressbestendig en u bent in staat zowel individueel als in teamverband te werken. U beschikt over uw eigen vervoer in de vorm van kamelen en paarden.

Salarisindicatie:Het salaris bedraagt 500 pond bruto per dag. Doorgroeimogelijkheden tot 600 pond. Verder werk je onder erbarmelijke werkomstandigheden. Een veiligheidshelm wordt aangeraden. Werken tijdens het vrijdagsgebed wordt beloond met een broodje shoarma.

Het betreft een functie op oproepbasis, plunderen is toegestaan mits men bereid is over te gaan tot winstdeling.

Reageren: Heeft u interesse in bovenstaande functie, neemt u dan contact op met:

H. Mubarak
Nog steeds president van Egypte
Tahrirplein 1
mail: h.mubarak_egyptlover_scarface002@hotmail.com

Abdelkarim. Voormalig hoofdredacteur van Wijblijvenhier.nl. Documentairemaker. Is geboren in de Zeeuwse contreien en wist al op vroege leeftijd dat het boerenleven niet voor hem was weggelegd. Hij besloot om zijn hooivork aan de wilgen te hangen, de koeien vaarwel te zeggen en zijn geluk te beproeven in Rotterdam. Hij studeerde Nieuwe Media aan de Universiteit van Amsterdam, was als journalist werkzaam bij de VARA, columnist voor KRO Hemelbestormers en Joop.nl, praat graag tegen vreemden, schaamt zich slechts voor zijn tenen en hoopt dat zijn levensmotto ooit de geschiedenisboeken ingaat: "Als je een geit een jurk cadeau geeft, weet je nooit wat er gebeurt"

Lees andere stukken van Abdelkarim