Voorpagina Algemeen

Vacature: Dictator gezocht (m/v)

Organisatieprofiel

De Verenigde Staten en Israel zijn twee internationaal opererende organisaties die een lang verleden hebben in het bezetten en onderdrukken van staten en volkeren. Wij profileren onszelf als democratisch, maar zetten alle middelen in om onze ondemocratische, dubbelzinnige en gewelddadige buitenlandse politiek te handhaven en te verspreiden. Vanwege een reorganisatie in het Midden-Oosten zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe onervaren dictator die wij kunnen gebruiken om onze belangen in de regio te beschermen.

Functieprofiel
Als dictator bent u eindverantwoordelijk voor het onderdrukken van intellectuele dissidenten, maatschappelijke organisaties en de rest van het volk. Deze groepen dienen belemmerd te worden in democratische vrijheden zoals de persvrijheid, vrijheid om te demonstreren, vrijheid van meningsuiting en nog meer van die nietszeggende democratische criteria die wij pretenderen te koesteren.

Ook dient u te beschikken over de competenties om alle soorten vooruitgang in de regio te vertragen. U moet dan denken aan economie, onderwijs, milieu en vrouwenemancipatie. Tevens dient u de veiligheidsdiensten te begeleiden in het verzamelen van informatie over ‘homemade’ potentiele politieke en religieuze gevaren zodat wij onze ‘War on Terrorism’ kunnen rechtvaardigen. Vervolgens vinden wij het zeer belangrijk dat u als dictator de illegale staat Israel blijft erkennen en de handelsovereenkomsten handhaaft. In deze functie bent u zelf actief in het verspreiden van staatspropaganda, maar uw taken zullen worden uitgebreid met het aansturen van een corrupt militair- en politieapparaat. Naar verwachting zult u 80% van de tijd op reis zijn om vijanden van de VS en Israel te overtuigen van onze economische, politieke en maatschappelijke uitbuitingsbeleid.

U rapporteert direct aan de VS en Israel. Wij zijn niet gediend van kritiek en verwachten daarom een loyale, doch neerbuigende houding.

Profiel kandidaat
U bent een onervaren dictator, hebt geen eigen mening, bent zeer sterk bedreven in het kontkruipen & recht praten wat krom is, zaaien van angst én het etaleren van ons beleid. Bovendien verwachten wij dat u in staat bent om buitenproportioneel geweld toe te passen op diegenen die een gevaar vormen voor onze samenwerking. Een gewelddadig militair verleden is geen pre, maar een abslolute noodzaak!

Wat bieden wij u
Alle vrijheid om de regio uit te buiten en over te gaan op grenzeloze zelfverrijking. Bovendien een gegarandeerde staatssteun van 2 miljard dollar per jaar. Eventueel asiel in Saudi-Arabië.

Wat bieden wij u niet
Onvoorwaarderlijke steun.

Spreekt deze functie u aan, treuzel dan niet en reageer snel:

H. Clinton
1600 Pensylvania Avenue
Washington DC
e-mail: hilary_secondlady_sma678@hotmail.com

of

B. Netanyahu
Knesset Avenue 1
Jeruzalem
e-mail: thugbenjamin_fockarabs_10@yahoo.com

Abdelkarim. Voormalig hoofdredacteur van Wijblijvenhier.nl. Documentairemaker. Is geboren in de Zeeuwse contreien en wist al op vroege leeftijd dat het boerenleven niet voor hem was weggelegd. Hij besloot om zijn hooivork aan de wilgen te hangen, de koeien vaarwel te zeggen en zijn geluk te beproeven in Rotterdam. Hij studeerde Nieuwe Media aan de Universiteit van Amsterdam, was als journalist werkzaam bij de VARA, columnist voor KRO Hemelbestormers en Joop.nl, praat graag tegen vreemden, schaamt zich slechts voor zijn tenen en hoopt dat zijn levensmotto ooit de geschiedenisboeken ingaat: "Als je een geit een jurk cadeau geeft, weet je nooit wat er gebeurt"

Lees andere stukken van Abdelkarim