Voorpagina Algemeen, Website

WBH is klaar voor de lente

Wees gerust, je bent niet op een verkeerde site terecht gekomen. Nee, dit is Wijblijvenhier.nl 3.0. Welkom op onze nieuwe website! We bezorgden onze beste phab1 veel sleutelwerk en slapeloze nachten, maar dan heb je ook wat. We moeten het nu doen met een veel beter systeem en een frissere vormgeving. Helaas is de grote header weg en is er minder oranje aanwezig. In ruil daarvoor wel meer ruimte, rustigere kleuren en een beter overzicht van wat er speelt op de site. Minder blog, meer magazine.

De artikelen blijven aan de linkerkant van de site de boventoon voeren. In het midden vind je ‘Ondertussen’ met leuke, interessante en actuele berichten, links en filmpjes om jullie door jullie saaie dagen heen te helpen. Om jullie van straat te houden, hebben we aan de rechterkant de agenda net een andere draai gegeven. Het is nu volwaardig deel geworden van deze site. Daarnaast hopen we ook meer interactie met jullie aan te kunnen gaan. De eerste kleine stappen zijn gezet. We gaan de komende maanden nog het een en ander veranderen, zodat ook jullie de content op Wijblijvenhier.nl kunnen voorzien.

Wijblijvenhier.nl door de tijd heen

De verbeteringen zijn niet alleen terug te vinden in de uiterlijkheden, maar ook inhoudelijk, Insh’Allah! Dank Moin voor je werk. Umar voor de regie. Schrijvers voor hun geduld. Reageerders voor het leven in de brouwerij en de lezers voor jullie stille steun. Zonder jullie allen waren we nooit gebleven. De lente is in zicht en wij zijn er klaar voor, jullie ook?

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal