Voorpagina Algemeen, Media, WBH editorial

Hoe word ik een schrijfster of schrijver voor Wijblijvenhier!?

Eigenlijk vrij eenvoudig. Jij mag als schrijfster of schrijver zelf weten waarover je wilt schrijven. We zijn een website van en voor moslims, maar het hoeft niet per se (direct) te gaan over ‘islam’-gerelateerde zaken. Gewoon wat jou bezig houdt in het leven. Dat kunnen actuele zaken zijn, dat kan gaan over de politiek, maar dat kunnen ook gewoon ‘kleine’ dingen zijn van het leven. Ons doel is om een platform te creëren voor moslims om zich creatief te uiten, en waar andere moslims terecht kunnen voor dingen die belangrijk zijn voor hen, waarin zij zichzelf herkennen.

Elke schrijfster of schrijver krijgt een redacteur toegewezen. Telkens als je een stuk hebt geschreven, dat je zou willen delen met het Wijblijvenhier!-publiek, dan stuur je dat naar je redacteur toe. Deze zal het stuk, waar nodig, redigeren. Als de redacteur en jij er dan beiden tevreden over zijn, dan plant zij of hij het in voor publicatie. Meestal kan dat al binnen een of enkele dagen.

Dus, als schrijven voor Wijblijvenhier! jou wel wat lijkt, aarzel dan geen moment: ga naar onze contactpagina en laat een bericht achter.

Salam,
Redactie Wijblijvenhier!

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van de WBH Redactie