Voorpagina De Ronde Tafel, Podcasts, WBH Producties

De Ronde Tafel #16: Petitie voor straf op beledigen Profeet

Is de petitie effectief?

De Ronde Tafel buigt zich over de (on-)zin van de petitie voor strak op beledigen van de Profeet (saw). Na de wrede moord op een docent uit Frankrijk die spotprenten over de islam toonde in zijn klas, is de discussie over het vrije woord overgewaaid naar Nederland. Kunnen moslims niet tegen een stootje? Of is er juist noodzaak voor een dergelijk verbod? Zou jij de petitie tekenen?

Met: Idil Warsame | Mohamed Abdulahi (Mohammedsmening) | Mohammed Boubkari

DE RONDE TAFEL is de actualiteiten podcast van Wij Blijven Hier!, die inspeelt op wat de ronde doet en vooral ook zal gaan doen. Uit een poule van WBH’ers schuiven drie onafhankelijke criticasters aan om hun licht te schijnen op relevante thema’s. Zonder de waarheid in pacht te hebben, wordt geen enkel prangend vraagstuk overgeslagen. Luchtig, maar vrijwel altijd met een maatschappijkritische kwinkslag. Volg WBH en beluister De Ronde Tafel o.a. op Spotify.

Spotify: https://open.spotify.com/show/4ew9YJsMLbk951zMAp5G0g

Apple: https://podcasts.apple.com/us/podcast/de-ronde-tafel-van-wij-blijven-hier/id1501747720

Google: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy8xNDk5ODZhOC9wb2RjYXN0L3Jzcw==

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van de WBH Redactie