Voorpagina Algemeen, boycotten, De Ronde Tafel, mensenrechten, Podcasts

LANDEN BOYCOTTEN IVM MENSENRECHTEN? || De Ronde Tafel S2 #4

BOYCOT JA of NEE?

Zijn wij moreel verplicht om landen te boycotten die op grote schaal de mensenrechten schendt? En is dat de enige manier om daar mee om te gaan? Wat kun je anders doen om landen ertoe te zetten om de mensenrechten te beteren? Hier praten de tafelgasten over met een realistische bril op.

Met: Zeinab el Bouni | Mohamed Abdulahi | Mohammed Boubkari

DE RONDE TAFEL is de actualiteiten podcast van Wij Blijven Hier!, die inspeelt op wat de ronde doet en vooral ook zal gaan doen. Uit een poule van WBH’ers schuiven drie onafhankelijke criticasters aan om hun licht te schijnen op relevante thema’s. Zonder de waarheid in pacht te hebben, wordt geen enkel prangend vraagstuk overgeslagen. Luchtig, maar vrijwel altijd met een maatschappijkritische kwinkslag.Volg WBH en beluister De Ronde Tafel o.a. op Spotify.

Spotify: https://open.spotify.com/episode/73q6kN4lmTqbrp8WV9xHVD?si=041b1c59af9f4e5c

Apple: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/de-ronde-tafel-van-wij-blijven-hier/id1501747720?i=1000527147518

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van de WBH Redactie