Voorpagina Algemeen

Nieuwe moskee

Dinsdag wordt het startschot gegeven door minister Donner voor de bouw van de Westermoskee in Amsterdam. Ook in Engeland wordt er een nieuwe duurzame Mega Moskee gebouwd die zeker geen standaard moskee te noemen is. En Nederland blijft niet achter op dit gebied. Er zijn inmiddels al plannen voor een nieuwe moskee. Wij hebben de eer gehad om als één van de eersten de presentatie ervan te mogen bijwonen. Er zijn plannen voor een zeer ambitieuse en futuristische moskee, wellicht in Amsterdam. Dit prestigieuse gebouw zal velen (zowel binnen de Islamitische gemeenschap als de niet-Islamitische) verrassen en het stereotype beeld van een moskee doen veranderen. We houden jullie zeker op de hoogte!

Ook Anja Meulenbelt was bij de presentatie. Op haar site vertelt ze vandaag dat ze is genomineerd voor de jaarlijkse TANS Archievement Award. Deze wordt uitgereikt aan degene die het meest heeft bijgedragen aan een positieve beeldvorming rondom de Marokkaanse gemeenschap in Nederland. Het feit dat Anja als enige niet-Marokkaan erop staat verdient al een pluim!

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal