Voorpagina

Het ontvoerde meisje


Meest originele boodschap

Er was eens een gezin dat uit drie mensen bestond. Moeder, vader en Laura die vandaag 15 is geworden. Als verjaardagscadeau mocht ze met haar vriendin naar Turkije. Haar vader was een detective, hij zei: “Als er iets gebeurt, bel me dan”.

De meisjes waren in Turkije. Laura’s moeders vriendin zag hen en zei: “Hoi, wat doen jullie hier?” ‘We gaan naar het hotel om te slapen’, zegt Laura. ‘He, kom bij mij thuis slapen’, zei de mevrouw. ‘Oke, dan maar voor een dag’, zeiden de dames.

In het huis zaten Laura en haar vriendin in aparte kamers. Laura zong een liedje voor de spiegel. Toen hoorden ze geschreeuw van haar vriendin. Ze riep, “Laurraaaa het is eeen vallllll!!!” Toen ging Laura haar vader bellen en vertelde de situatie. Haar vader zei: “Ga onder het  bed schuilen, en als de man jou vindt dan schreeuw je de belangrijke dingen.”

De man kwam binnen en vond Laura onder het bed. Laura schreeuwde, “Kaal, tattoo op rechter arm, 1.80 meter en dik.” De man nam de telefoon op en de slimme detective zei: “Als ik je vind dan dood ik je.” De man zei, “Veel succes!” De detective nam de stem op.

De vader ging op pad naar Turkije en onderweg luisterde hij naar de stem van de man die hij had opgenomen. De vader belde zijn vriend die politie is en vroeg waar de georganiseerde maffia is. Toen hij het adres had, ging hij daar naar toe. En hij zocht naar de man die op zijn rechter arm een tattoo heeft en ongeveer 1.80 meter lang is en ook kaal is.

Toen hij de man vond, vroeg hij of hij het briefje kon lezen. De man zei, “Bla bla bla … veel succes!” De vader had de stem gehoord en het leek er precies op, hij bedankte hem en achtervolgde de man.

De man ging naar de kamer en hij zag zijn dochter en ging karate truc doen. Toen de man op grond lag zei de detective: “Ik zei toch als ik je vind, dood ik je. Maar dat ga ik niet doen ik ga jou aan de politie geven.”

En toen dat gebeurde, ging hij met Laura naar Nederland en de vriendin van Laura was vermoord. Laura was heel erg geschrokken en kon het niet meer vergeten.

DE VERJAARDAG VAN LAURA WAS VERPEST…

Maar ze was blij dat ze gered was. En ging noooooit ergens alleen heen…