Voorpagina Algemeen

Waar begin ik mee… ?

Ik heb nu pauze en zit toevallig achter de computer. Waar zal ik het over hebben? Het is mijn eerste weblog op deze site. Moet het dan zo’n spetterende inkomer zijn of meer een opwarmer? Moet ik in een keer mijn karakter vestigen of is het mysterieuze juist leuk? Moet ik het houden over iets actueels of maakt dat helemaal niet uit? Is er uberhaupt (ik ben te lui om op zoek te gaan naar een u met trema) iemand die dit nu aan het lezen is?

"Ja, is goed… Ik heb toch wel veel te delen met de online cyberwereld", dacht ik toen mij gevraagd werd om te schrijven voor deze site. Ik kan nu schrijven over die keer dat ik een vrouw door rood zag rennen en die boos werd op de auto’s die nog maar net op tijd konden stoppen. Of misschien is het ook wel leuk om te schrijven over onze eerste vergadering in een restaurant, waar wij zonder iets te bestellen wilden gaan vergaderen.

Het is gek… maar als het erop aankomt, weet je het even niet meer. Tasneem schrijft over zijn reis, Khadija over haar dynamische activiteiten op een bushalte en ik over mijn niet optimaal werkend activeringsbeleid dat zich tussen mijn oren bevindt.

Dit heb ik vaker. Misschien jullie ook wel. Je bruist van de energie, van de inspiratie, van de gedachten, je hebt genoeg meningen, etc… maar je weet niet waar je moet beginnen. Je denkt dat je eerste weblog een hele heftige wordt, waardoor iedereen het over je zal hebben op straat. Maar het blijkt een weblog te zijn, waar zelfs iemand die kunstgeschiedenis studeert van in slaap valt.

Ach… om een goede te schrijven heb ik tijd zat, ik blijf toch hier!