Voorpagina Algemeen, Maatschappelijk

Geert wil geen negerzoen

Voor jou geen negerzoen meer in de toekomst, dat is namelijk discriminerend. Een reguliere zoen kan er wel doorheen, dat is weer niet discriminerend. Na zesentachtig (86) jaar wordt het product “negerzoen” hernoemd naar “Buys Zoenen”. Dat is jammer, want naar mijn mening was er bij de negerzoen sprake van een stukje positieve discriminatie.

Over discriminatie gesproken. Wilders is laatst te gast geweest bij het BBC World programma “Hard Talk” en heeft zijn “o zo visionaire ideeën” uiteen gezet. Zo laat hij weten nooit de kans te hebben gekregen om een imam te spreken.. dat raakte mij.

Bij dezen wil ik hem dan ook uitnodigen in gesprek te gaan met een imam, wij (blijven hier) zijn bereid om het met alle liefde van de wereld te organiseren. Wellicht een goed moment om ook een rabbijn en priester erbij te halen en hun vragen of de Islam nou echt niet samen gaat met die ‘christelijk-joodse fundamenten’. Dus Geert, niet meer beweren dat je geen uitnodigingen krijgt van de moslims!

Voor de presentator van het tv-programma is het allemaal inmiddels wel een stuk duidelijker geworden. ‘You are a racist’ en ‘You are trying to create a Dutch Guantanamo Bay’ probeer hij Geert duidelijk te maken (die het niet schijnt te snappen.. maar dat wisten wel wel).

Bekijk hier de interview op BBC (Engels, 23 min, realplayer)

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal