Voorpagina Bruikbare links, Politiek, Sport

Rita, bedankt!

Met de meest onnavolgbare acties passeert hij de gemeenste verdedigers op het voetbalveld, maar IJzeren Rita bleek voor Salomon Kalou uiteindelijk toch een onneembare horde te zijn. Namens alle voetbalfans wil ik dan ook zeggen: "Rita, bedankt!"

Deze ‘ik-laat-wel-even-zien-wie-hier-de-man-is-actie’ van Rita Verdonk zou nog wel eens vérstrekkende gevolgen kunnen hebben. Met deze imago zou ze best hét symbool van ‘Rechts Nederland’ kunnen worden, een soort vrouwelijke Pim Fortuyn-variant. Ik ben dan ook benieuwd of de VVD voor haar zal kiezen of toch voor Mark Rutte.

Waar de actie van Verdonk ook voor gezorgd heeft, is de nieuwe reclame van Centraal Beheer. En hij is weer echt grappig! En dus wil ik weer zeggen: "Rita, bedankt!". Over vérstrekkende gevolgen gesproken. Even Apeldoorn bellen…

update 7 apr 16:01 Kalou vond het spotje minder leuk, maar Achmea kan er nog steeds om lachen.

ReFlex is WBH’er van het eerste uur. Geboren in de jungle van India, opgegroeid in de straten van Rotterdam-West. Het leven is een paradox, dus is hij getrouwd met een Amsterdamse Pakistaanse. Hij is apotheker van beroep, Ajax-supporter van nature. Plezier haalt hij uit zijn islamitische studies, uit zijn sport en vooral uit zijn gezin en twee kinderen! Oh ja...en zijn naam is Jilani Sayed.

Lees andere stukken van