Voorpagina Algemeen

Oranje boven, oranje boven

Vergeet Barend, en vergeet van Dorp! Onze bijna moslim van het jaar Najib Amhali gaat samen met Mimoun (van Shouf Shouf) onze jongens in Duitsland helpen aan de WK-titel. Nu Kalou niet meedoet kunnen ze deze twee jongens wel gebruiken. Ze doen het niet in hun eentje, oud-Oranjespelers zullen Najib en Mimoun bijstaan. Ik kan niet wachten!

Daarnaast zullen Najib en Mimoun zes weken lang een veiling organiseren waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Stichting Jeugdsportfonds. Dit fonds zet zich onder meer in om kansarme jongeren de mogelijkheid te bieden de contributie voor een sportclub te betalen of sportkleding aan te schaffen. Najib en Mimoun zullen al hun charmes in de strijd gooien om bij tal van bekende Nederlanders de meest uiteenlopende spullen ‘te scoren’ die kunnen worden geveild. Hoe ze dat doen is te zien in het programma en de veiling zelf vindt plaats via internet.

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal