Voorpagina Website

Azeem Mirza is weg…

Wat gaat de tijd toch snel, ik tel nu de zesde dag dat ik afscheid nam van Azeem op Schiphol. Azeem, wie is dat? Nou, dat zal ik eens vertellen: Azeem is mijn jongste broertje waar menigeen nooit iets van heeft gehoord. Dat is niet zo vreemd, hij trad niet veel op op de voorgrond maar had er wel significante invloed op.

Naast zijn fulltime functie als de kleinste Mirza is hij namelijk een grote kracht gebleken achter deze site. Hij is een tijd lang verantwoordelijk geweest voor de technische kant, organisatie van de redactiebijeenkomsten en de communicatie van de redactieleden onderling. Dat is geen kattenpis, vooral niet als je zestien bent.

Azeem heeft gekozen voor Engeland en dat is te merken. Hij heeft nu al een lokale journaliste bereid gevonden een leuk artikel over hem te schrijven. Hij komt er wel, insh’Allah.  Voor ons is het bedroevend zoals het is gegaan maar het is alleen maar beter voor hem.

Broertje, tot volgende maand, gaan we lekker roti met kebab eten!

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal