Voorpagina Algemeen

Een aangename dialoog

De afgelopen weken zijn er in onze maatschappij een hoop dingen gebeurd; neem bijvoorbeeld de affaire rondom de VVD politica Ayaan Hirsi. Vroeger gingen dit soort discussies niet altijd vlekkeloos; beledigingen, vervloekingen en verwensingen waren aan de orde van de dag. Dit zorgde voor de nodige maatregelen van onze kant zoals het vooraf controleren van de reacties en een strenge moderatiebeleid.

De discussies van afgelopen tijd zijn het prijzen waard. De manier hoe er vandaag de dag op Wijblijvenhier wordt gediscussierd is beschaafd en netjes te noemen. Er wordt geen grove taal meer in de mond genomen en men houdt rekening met elkaar. Deze ontwikkelingen zie ik als een grote stap en het geeft mij hoop dat er wel degelijk kan worden gediscusseerd door mensen met (totaal) verschillende meningen zonder elkaar de harnas in te jagen. Jullie verdienen een schouderklopje. Hulde aan aan eenieder die reageert op Wijblijvenhier!

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal