Voorpagina Politiek

Nederland freakshow?

Oprah Winfrey zal zich kapot zijn geschrokken na een lancering van de zoveelste politieke partij in Nederland. Stal Geert Wilders eerst de show, nu blijken ‘liberale’ pedofielen op de voorgrond te treden in onze Nederlandse SPEELfilm.

 

Dames en heren, ik presenteer u Cirque du Freaks.

Met als klapper van de avond niemand minder dan Bassie, nee het is cliniclown Geert Wilders. Wat genieten we toch iedere keer van die geelharige vent met zijn humorloze uitspraken. Alstublieft iemand, stop een vlaai in z’n mond. En nu, speciaal voor jullie Meneer Hilbrand Nawijn onze arme buitenbeentje. Vaak vergeet hij zijn huiswerk te doen en door zijn toedoen worden zomaar kamerleden op straat gezet.

Als hoofdact voor de avond hebben wij voor u Idolswinaar 2006 in petto. Hier is de mislukte kloo(w)n van Pim Fortuyn, met zijn nummer 1-hit: Zo had Pim het gewild! Ik hoop dat jullie ontzettend hebben genoten van zijn clowneske optreden in de politiek. Nu is het tijd voor de ijzeren vrouw, mevrouw Rita Verdonk. De vrouw die altijd handelt uit rechtvaardigheid (dag Hirsi, Dag Taida, Dag Kalou).

Als afsluiter van de avond hebben we hier een internationaal gerenommeerde acrobaat, Meneer Hikmat Mahawat Khan, peetvader van Mohammed B. Het boegbeeld van de ideale moslim in Nederland.

Einde show.