Voorpagina Maatschappelijk, Politiek

Opgelicht!

Ik lach me echt kapot om de hele crisis in politiek Nederland. Vooral omdat het allemaal veroorzaakt is door een zwendelaarster van het eerste uur. Nederland wordt nu al jaren misbruikt en het ergste is dat Nederland er nog van op de hoogte is ook. Eerst misbruikt deze oplichtster haar man om naar Europa te komen, vervolgens verraadt ze de PvdA en springt over naar de VVD, daar misbruikt ze de VVD voor persoonlijke doeleinden, ondertussen misbruikt ze ook Theo van Gogh voor haar eigen promotie en ‘last but not least’ misbruikt ze Nederland door het tot springplank naar de VS te degraderen.

En omwille van deze charlatan valt het huidige kabinet uit elkaar, terwijl ze zelf het slagveld al lang en breed heeft verlaten en nu zit waar ze altijd al heeft willen zitten. De hele affaire rond haar paspoort kwam voor haar als een geschenk uit de hemel; Ze zou het land sowieso al verraden verlaten, maar nu kon ze de verloren onschuld spelen en doen alsof ze tegen haar zin in het land werd uitgekickt. Je zou denken dat het niet nog mooier kon voor haar, maar dat kan het dus wel: Uiteindelijk mag ze nog gewoon Nederlandse blijven ook!

En dat terwijl in een exact zelfde geval ene meneer Alireza zijn paspoort kwijtraakte toen men erachter kwam dat hij eigenlijk Reza heette en dat zijn echte geboortedatum één jaar scheelde van wat hij opgaf (ook al bleek dat een rekenfout van de IND te zijn). Nee, gelukkig is iedereen in dit land gelijk aan elkaar en nog gelukkiger voor de notoire oplichtster is ze als politica iets meer gelijk dan anderen.

Dat zij veel invloed heeft gehad op de politiek in Nederland blijkt wel uit het geharrewar van de politiek vandaag; er is echt geen touw meer aan vast te knopen. Ironisch genoeg is de grootste clown van deze hele circusact al lang verdwenen, zij wil liever een ‘one-man-show’!

ReFlex is WBH’er van het eerste uur. Geboren in de jungle van India, opgegroeid in de straten van Rotterdam-West. Het leven is een paradox, dus is hij getrouwd met een Amsterdamse Pakistaanse. Hij is apotheker van beroep, Ajax-supporter van nature. Plezier haalt hij uit zijn islamitische studies, uit zijn sport en vooral uit zijn gezin en twee kinderen! Oh ja...en zijn naam is Jilani Sayed.

Lees andere stukken van