Voorpagina Algemeen

Een stel die nooit echt wordt

Het meest originele stuk

Door Yusuf Islam Durmus. Groep 8 van de El Furkan school. Dit stuk maakt deel uit van het Wie Schrijft Die Blijft schoolproject.

Karim is dolverliefd op Sophie en zij ook op hem,maar ze kunnen niet samen zijn want voordat Sophie Karim kende was zij al verlooft met de broer van Karim. Dat wist Karim niet want hij was op reis naar zijn eigen land. En nog en reden dat ze niet samen kunnen zijn is dat het zusje van Sophie op Karim is. Maar hij houdt niet van Kim (het zusje van Sophie)en Karim wil haar niet kwetsen dus zegt hij niet tegen haar dat hij niet van haar houdt.

Maar  Kim denkt dat Karim wel van haar houdt toen Karim net uit zijn eigen land weer terug naar Nederland kwam en naar het huis van zijn broer ging en Sophie zag was het liefde op het eerste gezicht, want Sophie houd niet van Max de stiefbroer van Karim. De broer van Karim denkt dat Karim en Kim een goed stel zijn. Dus ging Max met Karim praten, Karim moest van zijn stiefbroer Kim vragen of ze met hem wou gaan trouwen, dat wou Karim natuurlijk niet maar dat moest van Max.

De volgende dag ging Karim Kim vragen voor een etentje. Toen het etentje klaar was zag Kim Karim triest maar Kim wist al wat hij gaat zeggen want zij had het gesprek met Karim en Max stiekem gehoord. Dus toen Karim het vroeg aan Kim zei Kim dat ze niet wou gaan trouwen met hem en dat zei ze ook aan haar moeder. De moeder vroeg waarom ze niet ja zei.  Kim zei dat ze wou gaan trouwen met een man die wel van Kim houdt.

De broer van Karim zij dat hij alles moest doen zodat ze wel met hem zou gaan trouwen. Maar Kim weigerde steeds en toen ze weer een keer op een etentje gingen en terug kwam kuste Kim (die had gedronken) Karim  terwijl hij probeerde haar te duwen en toen de deur open ging zag Karim Sophie aan de deur. Sophie was zo woedend dat ze de deur dicht smeet. Karim ging gelijk achter haar aan en achter Karim rende Kim ook en ze schreeuwde  sorry tegen Karim.

Na ongeveer een jaar zijn Karim en Sophie weer bij elkaar (stiekem dan) maar een min puntje is dat Alex, de dochter van de vriendin van Kim houdt van Max maar Max haar niet  ziet staan, dus vertelt de moeder van Max aan Alex dat Max vroeger veel poker speelde. Nu geeft Max Alex elke dag 2 uur les en Max brengt haar ook steeds naar een plek waar ze ook les krijgt dus Alex is nu vaker bij Max. Een paar maanden later gaan Karim en Sophie stiekem naar een andere stad en heeft Kim, een nieuw vriendje en toe Alex Max kuste wist zij dat hij bij haar hoorde. En iedereen leeft nog lang en gelukkig.