Voorpagina Algemeen

Een paar ontwikkelingen

We bevinden ons in de warmste maand die Nederland in 300 jaar heeft gehad, we bevinden ons ook op een wereld waar oorlog nog steeds als oplossing wordt gezien voor problemen waarbij communiceren teveel gevraagd is. De mooi versierde bommen zullen binnenkort hun weg beter vinden dankzij de goede service van B*sh. De Amerikanen zijn ‘gelukkig’ zo aardig om ook de Libanezen te helpen. Dweilen met de kraan open noemen we dat ook wel.

Ik wilde in augustus nog Beiroet aandoen, dat gaat dan mooi niet door. Geen nood, dat komt nog wel. Mister President, een bloemtje is al onderweg naar u!

Tussen alle heisa door zat de IND niet stil. Van alle islamitisch gemeenschappen in Nederland doet de Turkse het toch wel als een van de beste. Uitgerekend hun imams uit Turkije wordt de toegang tot Nederland ontzegd. En waarom? Daar gaan we weer: ze zijn slecht ingeburgerd. Dat terwijl zij een inburgeringscursus van drie maanden volgen waardoor zij ‘meer dan nodig’ weten zegt Kalkan. Lijkt me een goed argument.

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal