Voorpagina Algemeen, Website

Feest!

Haal de feesthoedjes maar uit de kast, het is feest! Jullie leverancier van jullie dagelijkse portie inkijk in het moslimbrein bestaat precies één jaar. Voor ons ging het erg snel, maar ja, tijd vliegt.

Het afgelopen jaar heeft ons veel gebracht. Laten we de statistieken er eens erbij pakken:

Dagelijks verwelkomen wij zo’n 3000 bezoekers. Gezamelijks hebben zij het afgelopen jaar meer dan één miljoen pageviews gegenereerd. De bezoekers hebben ervoor gezorgd dat de teller van de reacties al op 15000 staat. De schrijvers van wijblijvenhier.nl hebben 653 posts geschreven, de ene langer dan de andere. We praten dus over gemiddeld 2 posts per dag (vrije dagen niet meegeteld).

We hebben heftige discussies gehad, ik kan veel van deze discussies aanwijzen, maar de langste is toch ‘Religie laat je maar thuis!‘ van Umar geworden. Je kunt dus gerust spreken van een levendige site.

De toekomst

Er gebeurt nog veel in ons labaratorium en spoedig zal ons monster losgelaten worden. Denk dan aan technische verbeteringen, het verbreden van onze horizon, het verkennen van andere soorten media en nog veel meer.

Dit allemaal zou nooit mogelijk zijn geweest zonder de inzet van alle schrijvers en natuurlijk jullie, onze bezoekers. We willen daarom ook iedereen bedanken die in welke vorm dan ook een bijdrage heeft geleverd. En het zou zeker niet gelukt zijn als Allah(swt) ons de kracht niet had gegeven dit allemaal te doen.

We zijn als altijd ook nu benieuwd hoe jullie kijken naar het afgelopen jaar. En als je dan toch bezig bent, laat ook weten wat je nog mist.

Je begrijpt het al, alle wereldproblemen zijn nog niet opgelost, daarom blijven wij hier en we hopen dat jullie dat ook doen!

Hiep hiep…hoera!

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal